Tiltrekning og intuisjonens magi

Tiltrekning og intuisjonens magi

Husker du då du var yngre og fant mange fleire tiltrekkende? Verden var full av dei men når me så blir godt voksne - føles det ikkje slik lenger… det er liksom ikkje fullt så enkelt.
 
 
Eg fant ein forklaring som berre sa - selvfølgelig. Innsikt kjem ofte sånn - det har du og sikkert erfart. Plutselig ser du det og tenker at kvifor skjønte eg ikkje det FØR!!!
 
 
Men  livet er slik. Me lærer etterkvart. Med ALT. Og å samhandle med andre. Og - forklaringen eg fant - var ganske fin:
 
Når du har lært leksa di - treng du ikkje dei personene å spille ball med lenger.
Tiltrekningen er der for at du skal lære eller erfare noko. Dei lærer av deg og du av dei.
Når du har lært lærdommen - er du klar til å gå videre.
 
 
Derfor går ein del relasjoner i oppløsning - ein er rett og slett ferdig med å erfare dette. Enten så ser ein at ein egentlig ikkje passer saman - eller så er ein på vei i forskjellig retning og har for ulike mål og verdier.
 
 
Me er opplært til at forhold skal vare - og sliter ofte med skyldfølelse og sjølvkritikk sjølv om me veit at det ikkje fungerte.
 
 
Å erkjenne dette - er å frigi seg fra skyldfølelsen. Me lærte ikkje nødvendigvis å stille oss dei rette spørsmålene ang relasjoner. Me lærte ikkje å lytte inn nødvendigvis.
 
 
Gjennom human design og å lære om intuisjon - har eg lært å lytte til kroppen min, og ta intuisjonen min enda meir på alvor. Og husker korleis kroppen min faktisk gav tydelig beskjed. Eg skjønte det berre ikkje. Fordi fornuften min fekk lov til å styre.
 
 
Først då eg klarte å frigi fornuften sin kontroll, og lytte til intuisjonen - forsto eg kva som egentlig hadde skjedd.

 

Skyldfølelsen kraft...

Skyldfølelse kan ta knekken på oss. Den kan bu langt der inne og ubevisst ta piffen fra oss. Me trur me ikkje tenker slik, men likevel kjenner me at noko er det…
 

Gratis workshop

Vil du lære meir om intuisjon - har eg laga ein workshop på det og nokre teknikker du kan bruke for å hjelpe deg sjølv å løyse opp i den innvendige kampen.
 
 
Den er ikkje berre for kreative men for alle som ønsker å lære meir om intuisjon og å ha sjølvhjelpsteknikker å kunne bruke. Dette har vore til uvurderlig hjelp kvar gong eg står fast.
Link her til workshopen: Intuisjon og sjølvhealingsteknikker
 

Kunstkalender 2024 - i år med kurs i å bruke bilder til å skape

 
Vil du ha kunstkalenderen for 2024 der dette motivet er med - finner du link til det ved å trykke på bildet under:
 
Når eg hengte opp dette på veggen - blei menn snillere med meg. Heilt tilfelle. Bilder skaper. Eg lærte dette i Feng Shui og i the Secret. Marie Diamond som var med i filmen er ei kjent Feng Shui dame og kurset og boka hennes bekrefta erfaringen min med dette.
Bilder skaper ting i livet vårt og du kan bruke dei til å hjelpe deg.
 
 
Så neste års Kunstkalender har dette bildet som du kan ta ut og ramme inn og henge på din vegg.
Alle som kjøper den i år vil få link til neste års onlinekurs i å bruke bilder som skaper. Det begynner i januar - ein leksjon for kvar mnd.
 
 
Her er link til gratis workshop i intuisjon og sjølvhjelpsteknikker og link på bildet til kalender.
 
Denne passer alle som er interessert i å lære meir om intuisjonen sin og korleis dei kan bruke enkle teknikker til å transformere vanskelige følelser og vondter i kroppen på enkle måter.
 
Du sitter inne med et hav av erfaring og innsikt. Ved å bli oppmerksom og erfare kva intuisjonen vår faktisk kan hjelpe oss med, legger me forholdene til rette for et bedre og meir inspirert liv. 
 
Lytter eg til intuisjonen min, har eg det ALLTID bedre. I går lot eg være å gjer enoko eg ahdde lyst til - likevel følte eg meg lykkelig. Fordi eg egentlig trengte å gjere noko anna.

 

Oppsummering:

 
1. Tiltrekning finnes der for å lære og erfare noko - og læringen går begge veier.
 
2. Bilder kan hjelpe deg å skape ting i livet du ønsker meir av.
 
3. Intuisjonen din leder deg dit du har GODT av å være. Hovudet ditt kan prøve å overbvise deg om noko anna - intuisjonen er ofte nøytral og viser deg berre veien. 
 
Lykke til!
 
Klem Anita
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.